Přeskočit navigaci O projektu | Redakční rada | Kontakt | Informace pro média | Napsali o nás | RSS
Home Pro veřejnost Pro odborníky
 
 

Laik Recepty Polévka celerová

Recepty

Polévka celerová

Přísady

  • 30 g celeru
  • 10 g hladké mouky
  • 30 ml nízkotučného mléka
  • 5 g másla
  • 100 g řídkých kostí
  • sůl
  • pažitka
  • koření Family-vegi dle chuti

Příprava

Do procezeného vývaru z kostí přidáme nasucho opraženou mouku a dobře povaříme. Přidáme dušený, dobře prolisovaný celer, mléko, máslo a krátce povaříme. Dochutíme solí a sekanou pažitkou a kořením Family-Vegi.

Další informace

  • množství: 300 ml
  • energetická hodnota: 95 kcal
  • množství bílkovin: 2,3 g
  • množství tuků: 4,6 g
  • množství sacharidů: 11,4 g
  • množství cholesterolu: 17 mg

Zdroj: Crohnova choroba a ulcerozní kolitida


 
 

Léčebná centra

 

Děkujeme za Váš zájem o odbornou poradnu. Svůj dotaz můžete položit prostřednictvím formuláře na stránkách ulekare.cz, kde Vaše dotazy zodpoví zkušení lékaři.

Vaše zkušenosti

 

Ano, wobenzym také můžu doporučit....

přidat vlastní zkušenost
zobrazit vše

 

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Platnost: 1. 1. - 31. 1. 2019

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá.

 
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Nemoci srdce