Přeskočit navigaci O projektu | Redakční rada | Kontakt | Informace pro média | Napsali o nás | RSS
Home Pro veřejnost Pro odborníky
 
 

Laik Recepty Polévka bramborová jemná

Recepty

Polévka bramborová jemná

Přísady

  • 50 g brambor
  • 10 g mrkve
  • 10 g celeru
  • 10 g petržele
  • 30 g hovězí kližky
  • 10 g másla
  • 10 g hladké mouky
  • 10 g červené řepy
  • 40 g zakysané smetany
  • sůl
  • kmín
  • pažitka
  • koření Vegi-Vegi

Příprava

Očištěnou a nastrouhanou zeleninu uvaříme v osolené vodě. Scedíme, zeleninový vývar zahustíme světlou máslovou jíškou. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, prolisujeme, přidáme trochu kmínu a povaříme ve vývaru. Kysanou smetanu přidáváme za stálého míchání do polévky. Hotovou polévku okyselíme citronovou šťávou a dochutíme kořením.

Další informace

  • množství: 300 ml
  • energetická hodnota: 279 kcal
  • množství bílkovin: 9 g
  • množství tuků: 11 g
  • množství sacharidů: 23 g
  • množství cholesterolu: 59 mg

Zdroj: Crohnova choroba a ulcerozní kolitida


 
 

Léčebná centra

 

Děkujeme za Váš zájem o odbornou poradnu. Svůj dotaz můžete položit prostřednictvím formuláře na stránkách ulekare.cz, kde Vaše dotazy zodpoví zkušení lékaři.

Vaše zkušenosti

 

Ano, wobenzym také můžu doporučit....

přidat vlastní zkušenost
zobrazit vše

 

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Platnost: 1. 1. - 31. 1. 2019

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá.

 
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Revmatické nemoci