Přeskočit navigaci O projektu | Redakční rada | Kontakt | Informace pro média | Napsali o nás | RSS
Home Pro veřejnost Pro odborníky
 
 

Laik Recepty Polévka bramborová jemná

Recepty

Polévka bramborová jemná

Přísady

  • 50 g brambor
  • 10 g mrkve
  • 10 g celeru
  • 10 g petržele
  • 30 g hovězí kližky
  • 10 g másla
  • 10 g hladké mouky
  • 10 g červené řepy
  • 40 g zakysané smetany
  • sůl
  • kmín
  • pažitka
  • koření Vegi-Vegi

Příprava

Očištěnou a nastrouhanou zeleninu uvaříme v osolené vodě. Scedíme, zeleninový vývar zahustíme světlou máslovou jíškou. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, prolisujeme, přidáme trochu kmínu a povaříme ve vývaru. Kysanou smetanu přidáváme za stálého míchání do polévky. Hotovou polévku okyselíme citronovou šťávou a dochutíme kořením.

Další informace

  • množství: 300 ml
  • energetická hodnota: 279 kcal
  • množství bílkovin: 9 g
  • množství tuků: 11 g
  • množství sacharidů: 23 g
  • množství cholesterolu: 59 mg

Zdroj: Crohnova choroba a ulcerozní kolitida


 
 

Léčebná centra

 

Děkujeme za Váš zájem o odbornou poradnu. Svůj dotaz můžete položit prostřednictvím formuláře na stránkách ulekare.cz, kde Vaše dotazy zodpoví zkušení lékaři.

Vaše zkušenosti

 

Zdravím rok mi dávají Stelaru. Padají mí vlasy, řasy a obočí. Má ještě někdo takové vedlejší účinky...

přidat vlastní zkušenost
zobrazit vše

 

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Platnost: 1. 1. - 31. 1. 2019

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá.

 
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Klíšťová encefalitida a očkování